Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Tăriceanu dă lecţii de economie: Bugetul este o catastrofă

ugetul este o catastrofă, iar măsurile anticriză, o glumă jalnică, " mai degrabă ipotetice şi iluzorii"a afirmat marţi liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu la dezbaterea bugetului pe anul 2009 de către plenul reunit al Parlamentului.

Fostul premier a criticat nuanţa de salvator a neamului indusă de către Emil Boc în propriul discurs de prezentare a bugetului pe anul 2009, arătând că actuala guvernarea a preferat să taie bugetele unor domenii sensibile precum educaţia, cercetarea, sănătatea, agricultura şi transporturile pentru a creşte bugetele Preşedinţiei, SGG-ului şi Parlamentului.

Liderul PNL a criticat şi intenţiile noului Guvern de a stimula creşterea economică, în paralel cu investirea în infrastructură, politicile sociale. "Oricare din intenţii sunt onorabile, dar nu pot fi realizate şi simultan" a apreciat Tăriceanu, categorisind bugetul pe anul 2009 ca fiind "catastrofal, cel mai prost din ultimii ani".

Iritarea liberalului a fost provocată mai ales de trmiterile premierului Boc cu privire la opera executivului precedent. "Domnul Boc a ales să vină în faţa noastră cu un discurs politic venind cu aceeaşi placă, cea a gravei moşteniri, a irosirii iresponsabile a banilor. Deci epitete" a spus Tăriceanu.

Bugetele domeniilor de criză, văduvite în favoarea Preşedinţeiei şi Parlamentului

Preşedintele PNL a avertizat că domenii de interes precum învăţământul, sănătatea sau agricultura vor avea de suferit din cauza fondurilor mult prea mici alocate de la bugetul de stat. Fostul premier a dat ca exemplu educaţia, unde actualul buget alocă 4,5% din PIB , faţă de 6%, cât fusese alocat în 2008, sănătatea, carea primit 3 procente faţă de 3,8% în 2008 sau transporturile unde cele peste patru procente au fost înclouite cu 3,4% în acest an.

"Vă bateţi joc de cercetarea românească, iar agricultura o puneţi pe butuci" a mai amintit Tăriceanu referindu-se la înjumătăţirea bugetului acestui domeniu de la 0,6 la 0,3% din PIB, în timp
ce agricultura a primit numai 1,6%.

Tăriceanu a a continuat în acelaşi ton tăios, trecând în revistă bugetele majorate primite de unele instituţii: administraţia prezidenţială cu 47%, SGG cu peste 40%, Camera
Deputaţilor şi Senatul cu 20% la sută.

"Reduceţi bugetul Ministerului Justiţiei cu 12%. Cum veţi susţine reforma în justiţie? Cu angajamente de fidelitate la Bruxelles?" a continuat ironic Tăriceanu.

Să vă fie ruşine!

Criticile liberale au lovit şi în promisiunile electorale făcute de actuala coaliţie în campanie. "Aţi pomenit că anul trecut cheltuielile salariale s-au majorat cu 29%. Anul trecut , în campanie vorbeaţi de majorarea cu 50% a salariilor şi pensiilor. Vreau să vă reamintesc că în luna noiembrie am atras atenţia că majorari de salarii de 50% nu sunt posibile. Atunci aţi urlat, ne-aţi măscărit în tot felul. Acum poate ar trebui să fie ruşine nu faţă de liberali, ci faţă de românii pe care i-aţi minţit în campania electorală" a afirmat Tăriceanu, în aplauzele băncilor liberale.

"Din cele spuse de domnul Boc astăzi ar trebui să considerăm că ne aflăm în faţa celei de-a 8-a minuni a lumii. Unde minte domnul Boc? De unde majorăm fondurile alocate investiţiilor, dacă veniturile şi fondurile provenite din dezvoltarea economică sunt mai mici? Veniutile pe prima
lună a anului 2009 au scăzut cu 10%. În câteva luni, foarte puţine luni, actualul guvern va veni cu o rectificare bugetară şi aceasta se va face în jos cu diminuarea şi mai drastică a cheltuielilor" a prognozat Tăriceanu.

Tăriceanu face pe economistul

Liderul PNL a intrat în pielea economistului dând sfaturi de măsuri anti-criză actualului guvern, în timp ce parlamentarii liberali se amuzau copios în băncile parlamentului "Desfiintaţi cota unică domnule Boc şi majoraţi impozitele. Nu m-ar mira pentru că astfel aţi reveni acolo de unde aţi plecat, pe stânga, închizând parenteza ecuaţiei pe centru dreapta" a mai afirmat liderul PNL.

Calificând măsurile anticriză promovate de guvern ca "extrem de palide,mai degrabă ipotetice şi iluzorii", Tăriceanu le-a recomandat guvernanţilor să păstreze neschimbata cota de 2% a contribuţiilor la asiguările sociale şi nu majorarea acestora la 3,2%, reducerea TVA-ului la 16% "pentru că avem nevoie de stimularea consumului într-o perioadă de contractare economică", creşterea TVA la 25% pentru produsele de lux şi reducerea temporară a TVA-ului la 12% pentru produsele româneşti.

Niciun comentariu: