Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Vosganian bate şaua cu Petrom ca să priceapă electoratul

Ministrul le tot atrage atenţia petroliştilor să scadă preţurile la carburanţi, deşi nu poate, efectiv, să facă nimic în acest sens

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, şi-a continuat tirada îndreptată împotriva companiilor petroliere legată de preţurile mari pe care le practică, spunând că se aşteaptă ca petroliştii să înţeleagă că nu mai pot practica actualele niveluri de preţ în condiţiile în care România are, totuşi, resurse petroliere. „Eu cred că Petrom îşi va da foarte bine seama că nu poate continua la nesfârşit cu această strategie de campanie
exclusivă, în condiţiile în care administrează întreaga resursă de petrol a ţării. Eu cred că va înţelege acest lucru. Eu le-am lansat un mesaj şi sper să înţeleagă până la urmă faptul că avem petrol care trebuie să ne asigure o anumită securitate energetică, iar la nivel internaţional sper că se va căuta printr-o soluţie a dialogului o formulă care să evite astfel de şocuri pentru economia mondială“, a afirmat Vosganian la Piteşti.

Declaraţiile ministrului sunt făcute doar pentru „a da bine“ în faţa electoratului, având în vedere că, practic, statul nu poate interveni în politica de preţuri a companiilor în condiţiile unei pieţe libere. În acţionariatul Petrom statul român este minoritar, iar la redevenţele (taxe percepute pe extracţia resurselor) plătite de Petrom nu se poate umbla pentru că sunt fixate, prin contractul de privatizare, la acelaşi nivel până în 2014. Singura modalitate de intervenţie a statului ar fi prin intermediul Consiliului Concurenţei care, dacă ar avea suspiciuni potrivit cărora companiile petroliere practică o politică de preţuri neloială, ar începe declanşarea unei investigaţii în acest sens. Lucru care nu s-a întâmplat până în prezent.

Totuşi, Vosganian marşează pe ideea redevenţelor mici pe care le plăteşte Petrom, „arătându-le pisica“ austriecilor de la OMV fără a avea un suport real, pentru că, dacă statul ar decide mărirea acestora, s-ar vedea dat în judecată într-un proces pe care, cel mai probabil,
l-ar pierde. În aceste condiţii, ministrul doar le spune petroliştilor că va discuta cu aceştia, „mai ales că în modul în care s-a încheiat contractul de privatizare la Petrom România are cele mai mici redevenţe din Europa şi nu se vede acest lucru în preţuri“.
Răspunsul Petrom nu s-a lăsat aşteptat, reprezentanţii companiei petroliere explicându-i ministrului că redevenţele şi contractul de privatizare nu au nimic de-a face cu preţurile carburanţilor. „Chiar dacă Petrom era de stat sau majoritară de stat, preţurile carburanţilor ar fi fost la fel deoarece sunt determinate de cotaţiile internaţionale la produse
petroliere. Este într-adevăr un context internaţional negativ acum“, a spus Dan Pazara, director de comunicare al companiei.
Ieri, preţul barilului de petrol oscila în jurul valorii de 130 de dolari după ce la începutul anului acesta era circa 100 de dolari.
De la începutul acestui an, Petrom, companie controlată de grupul OMV, a scumpit de nouă ori carburanţii, cele mai importante modificări fiind operate în luna mai.

Astfel, preţul benzinei Premium fără plumb 95 a crescut cu 12%, de la 3,52 lei/litru la 1 ianuarie la 3,96 lei/litru, după majorarea de la 12 mai, în timp ce sortimentul Top Premium fără plumb 99+ s-a scumpit cu 10% în această perioadă, de la 3,85 lei/litru la 4,23 lei/litru.

Barilul de petrol a crescut de 65 de ori în ultimii 40 de ani

Barilul de petrol care a atins ieri pragul de 130 de dolari era cotat la mai puţin de 2 dolari în 1970, scrie Asociated France Press. Câteva şocuri mondiale au apreciat şi apoi au scăzut cotaţia sa care a oscilat în jurul valorii de 30 de dolari la care se tranzacţiona chiar şi în 2001 după celebrele atacuri de la World Trade Center. Fiecare an de după 2001 a adus o creştere medie de 10 dolari a barilului până în 2005 când era cotat la 70 de dolari. În ultimii trei ani, cotaţia acestuia aproape s-a dublat accelerând spectaculos în ultimele nouă luni. Astfel, dacă în septembrie 2007 barilul se tranzacţiona cu 70 de dolari, ieri acesta depăşea 130 de dolari.

Niciun comentariu: